Bethlen-ösztöndíjasok 2020.

Az alapítók és a kuratórium tagjainak döntése, hogy minden évben egyszeri „Bethlen-ösztöndíjban” részesíti azon végzős diákot vagy diákokat, akik a középiskolai éveik során kiemelkedő eredményt értek el.

Bővebben...

A digitális oktatás tapasztalatai egy szakértő szemével

A jelenleg hazánkban is terjedő koronavírus-járvány hatására az oktatás a digitális térbe költözött. Ennek megvalósításáról, a helyzet okozta kihívásokról és az eddigi tapasztalatokról a Debreceni Szakképzési Centrum főigazgatójával, Hámori Évával beszélgettünk.

Bővebben  

A Debreceni Szakképzési Centrum kollégái és diákjai a maszkgyártásból is kiveszik a részüket.

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése után a védekezést segítsük. Eddig több mint hatezer maszkot gyártottak a kollégáink néhány hallgató bevonásával.
Bővebben

Versíró verseny eredményhirdetés!

„Verseket nem azért írunk és olvasunk, mert menő. Azért írunk és olvasunk verseket, mert valamennyien az emberi fajhoz tartozunk, az emberi faj pedig tele van szenvedéllyel. Az orvostudomány, a jog, a közgazdaság... ezek mind nemes dolgok, kellenek a lét fenntartáshoz, de a költészet, a szépség, a romantika, a szerelem: ezek azok, amikért érdemes élni.”(Holt költők társasága c. film)

Bővebben...

Fontos információ

A koronavírus járvány megelőzése,

illetve elhárítása érdekében az iskolákban a tananyag átadása távolról,

infokommunikációs eszközök használatával történik.

Bővebben...

Információ

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

A koronavírus járvány terjedése miatt a kormány az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. 

Az új munkarendben 2020. március 16-tól, azaz a mai naptól a tanítás online felületeken folyik 

Bővebben...

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot