Határtalanul

https://www.dszcbethlen.hu/informaciok/hirek/1767-hatartalanul-muravidek

2019. április 11-14. között a muravidéki magyar lakta területről, Lendváról érkezett vendégségbe a Határtalanul pályázat keretében a Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziumának turisztika szakos, 10. a osztályos tanulóihoz a Lendvai Kétnyelvű Középiskola 11. évfolyamos tanulói és kedves tanárai, Dancs Anna és Horvát Alexandra tanárnők. A részletes beszámolót az alábbi linken megtekinthetik.

https://www.dszcbethlen.hu/informaciok/hirek/1584-tantestuleti-turazas-karpataljan

 A DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziumának 40 tanára arra vállalkozott, hogy bepillantást nyerjen Kárpátalja magyarlakta területeinek életébe, s magába szívja az ottani kulturális értékek miliőjét. A Határtalanul pályázat anyagi forrásaiból 2017. szeptember 14-17. között szerveztük meg az utazást, s örök élménnyé, emlékké vált minden résztvevő számára.

HAT-17-02-0161 számú, "A Kárpát-medence folyékony aranya" címmel szintén nyertes pályázat már lezajlott. Beszámolót tudok kérni, ha kell, kiadott nyomtatványa is van az osztálynak, azt is el tudom küldeni.

HAT-20-03-0307 számú, "Kárpátalja kultúr- és vallástörténeti értékeinek felfedezése turisztikai szemmel" című pályázat szintén nyertes, a vírushelyzet miatt szünetel a lebonyolítása.

  • felelőse: Krizsán Erika

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot