GINOP

GINOP 6.2.3 sajtóanyag

A Debreceni Szakképzési Centrum tagintézményeként két GINOP pályázatban veszünk részt a 2018/19-es tanévtől kezdődően.

A GINOP 6.1.3. keretében az idegennyelv-tudás fejlesztésére 9-14 fős nyelvi csoportokat működtetünk, 5 angol és 2 német nyelvűt.

A résztvevők számára heti 3 óra ingyenes nyelvi fejlesztést kínálunk, tankönyveket, taneszközöket. A cél a bemeneti mérés alapján egy fokozatot lépni az EKKR szintjein, azaz A1-ről A2-re, B1-ről B2-re stb. A tanfolyamot elvégzők modulonként záróvizsgát tesznek, az év végén pedig tanúsítványt kapnak.

A pályázat európai uniós finanszírozással történik, felnőttképzési szerződés megkötése mellett.

A pályázat iskolai vezetője Dr. Tóth László Tamásné igazgató, koordinátora Végh-Daruka Andrea.

A nyelvi csoportok vezetői: angol: Berkes Márta, Molnár Erika, Dennica Peneva, Szodrai Csilla, Szőke Tamás

német: Bálint Mariann, Enczi Katalin

A GINOP 6.2.3. célkitűzése az iskolai lemorzsolódás elleni küzdelem és a tanulók sokoldalú személyiségfejlesztése.

A tanév eleji matematika és anyanyelvi mérések során alulteljesítők számára két 12 fős tanulócsoportot hoztunk létre, melyek elsősorban a matematikai, logikai alapkompetenciák elmélyítésével foglalkoznak Porcsin Norbert és Teitelbaum Zsuzsanna kollégák vezetésével.

A diákok számára élménypedagógiai foglalkozásokat, színházlátogatásokat, kirándulásokat; a pedagógusok számára módszertani és kooperatív továbbképzéseket terveztünk.

A két tanulócsoport sokoldalú foglalkoztatásában Gesztelyi Nagy Judit és Pacsmagné Csetneki Edit, mentálhigénés gondozásukban Dr. Dávidné Csík Andrea kolléganők vesznek részt.

A helyi mérési koordinátor Porcsin Norbert, az intézményi kapcsolattartó Végh-Daruka Andrea, a képzés vezetője Dr. Tóth László Tamásné igazgató.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

 

Téged is vár a Bethlen!

felnőttek

 gomba