A középiskolai felvételi eljárás hivatalos végeredménye szakmacsoportonként.

Az eredményről az iskolák április 30-ig küldik meg az értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak. 

A döntés ellen a jelentkező, kiskorú jelentkező esetén a jelentkező törvényes képviselője a közléstől, ennek hiányában a tudomására jutástól számított 15 napon belül eljárást indíthat. Az eljárást megindító kérelmet érdeksérelemre vagy jogszabálysértésre hivatkozással a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal részére címezve (1437 Budapest, Pf: 760.) a Debreceni Szakképzési Centrumhoz (4030 Debrecen, Fokos u. 12.) kell benyújtani. A jogorvoslati kérelmet az erre rendszeresített nyomtatvány felhasználásával kell elkészíteni. A jogorvoslati nyomtatvány letölthető honlapunkról. A jogorvoslati kérelemhez csatolni kell a szakképző iskola felvételt elutasító döntését. A jogorvoslati eljárást a fenntartó 2019. június 1-ig folytatja le.  

 Az angol nyelvi mérés ideje: 2019. május 22. 14:30 A beosztás a bejáratnál kerül kifüggesztésre. Kérjük, aki nem tud megjelenni a mérésen, az jelezze ezt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Az angol pótfelmérés ideje: 2019. június 20. 9:00

Adatlap tanulói nyilvántartáshoz

Szülői tájékoztató a tankönyvrendelésről

 2019/2020-as tanév

  1. Az iskola az ingyen tankönyvre jogosult tanulóknak csak ingyenesen tud tankönyvet rendelni.  Amennyiben a szülő valamelyik tankönyvet meg szeretné vásárolni, azt regisztrálást követően az alábbi felületen teheti meg. https://webshop.kello.hu/
  2.  Az államilag ingyenes tankönyvek tartós tankönyvként kezelendők, azokat az  iskolai könyvtári állomány nyilvántartásába kell venni, és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskola könyvtárának. Ez alól kivételt képeznek a munkafüzetek és a munkatankönyvek, amelyeket nem kell a diákoknak visszaadni. Tehát nem kell visszaadni a nyelvkönyveket, és a nyelvtan munkafüzetet.
  3. A Könyvtárellátó vállalat megnyitotta szülői felületét: www.szuloifelulet.kello.hu Ezen az oldalon a szülő megtekintheti az iskola által a gyermekének rendelt tankönyveket és jóváhagyását, illetve módosítási kéréseit jelezheti a tankönyvfelelős részére.

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot