Dokumentumok a felvételt nyert diákok számára.

Szeretettel köszöntjük az iskolánkba felvételt nyert tanulókat
és a szülőket / gondviselőket!

A kialakult helyzetre tekintettel arra kérjük Önöket, hogy folyamatosan figyeljék a honlapunkat (www.dszcbethlen.hu)  és kövessék facebook oldalunkat (www.facebook.com/DBGKSZ), hogy értesülhessenek a beiratkozás és az iskolakezdés részleteiről!

A középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolában személyesen vagy elektronikus úton iratkozhat be.

A beiratkozás törvényileg meghatározott időpontja: 2021. június 22 – 24.

A két tanítási nyelvű turisztikai technikus osztályunkba felvételt nyert tanulók foglalkozásegészségügyi vizsgálaton vesznek részt a beiratkozás napján, a beiratkozást megelőzően.

A beiratkozás pontos menetéről, a tanulók beosztásáról, az osztályfőnökkel való találkozás lehetőségéről a korábban megadott oldalakon keresztül adunk tájékoztatást.

Kérjük, hogy addig kezdjék meg a diákigazolvány igénylését, amely az okmányirodában történik. Az ügyintézés során kapott „Nemzeti Egységes Kártyarendszer” c. adatlapot a beiratkozás során az iskolában kell leadni.

Kollégiumot a Debreceni SZC Baross Gábor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumának két telephelyén tudunk biztosítani, melynek jelentkezési lapja az iskola honlapjáról letölthető. A jelentkezési lapot a kollégiumnak 2021. május 15-ig kell elküldeni.

Szintén az iskola honlapjáról kérjük letölteni és kitölteni a Szülői Nyilatkozatot a tanuló egészségügyi állapotára vonatkozóan. A Nyilatkozatot, a kötelező oltások ellenőrzésére az oltási könyv másolatát, és szakorvosi ellenőrzés esetén az orvosi dokumentumok fénymásolatát, a beiratkozáskor kérjük az iskolában leadni.

Az étkezés igénylésével kapcsolatos információkat a www.diminfo.hu oldalon találják meg. Iskolánk honlapjáról letölthető az étkezés igényléséhez szükséges dokumentum. A benyújtás határideje 2021. május 31.

Az iskolánkban működő ösztöndíjrendszer miatt, a tanulóknak rendelkezniük kell bankszámlával. Ennek elkészítéséhez a beiratkozás napján az iskola partnerbankján keresztül minden szolgáltatást biztosítunk. Ha a tanuló már rendelkezik bankszámlával, azt a későbbiekben is használhatja, nincs szükség új számla nyitására.

A beiratkozáshoz szükségesek lesznek a tanuló alábbi dokumentumai: személyi igazolvány, lakcím kártya, TAJ kártya, születési anyakönyvi kivonat és az általános iskolai bizonyítvány.

Várjuk Önöket a beiratkozáson!

 

További információk 

Étkezéssel kapcsolatos dokumentumok

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot