„Az év tanára” díj

A Debreceni Bethlen Szakközépiskola Alapítvány Kuratóriuma 2015-ben alapította meg „Az év tanára” díjat, s azóta minden évben odaítélték egy kiválasztott kollégának.

Ezt a díjat az a pedagógus kaphatja meg, aki az adott tanévben szakmai vagy közösségi munkájával, kollégái és a Diákönkormányzat megítélése alapján,
a legtöbbet tette a „Bethlen” hírnevének öregbítéséért. Sokféle tevékenységgel kiérdemelhető ez a cím:

  • Alapos, lelkiismeretes felkészítő munkával, melynek eredményeképpen tanulóink eredményesen szerepeltek országos tanulmányi, szakmai vagy sportversenyeken
  • Iskolai rendezvények színvonalas szervezésével
  • Ünnepi műsorok készítésével
  • A Diákönkormányzat munkájának segítésével
  • A diákok problémáira nyitott, odafigyelő nevelő munkával, őket rendszeresen segítő, támogató, tanítási órán túli tevékenységekkel.
  • Az iskola közösségéért végzett rendszeres, a munkakörön túlmutató, „társadalmi” munkával (pályázatírás, csereprogram szervezése, stb.)
  • A szakképzésben tanulók (nappali és esti tagozatos diákok) lelkiismeretes felkészítésével, az irántuk tanúsított támogató hozzáállással.

 

„Az év BETHLENES tanára” címet  2021-ben Kerek-Alföldi Éva Angéla nyerte el.

 az év tanára bethlen

Kerek-Alföldi Éva Angéla 2015-ben, az új szakirány – a turisztika – megjelenésekor került iskolánkba, s azóta töretlen lelkesedéssel, nagy szakértelemmel szervezi a turisztikai képzéseket.

Munkaközösségvezető, s ebben a tanévben búcsúztatta kimagasló teljesítményt elérő (4,75-ös tanulmányi átlagú) osztályát. Tudjuk, hogy ez a tanév mindenkit nagy megpróbáltatások elé állított, de a végzős osztályokra és osztályfőnökeikre hatványozottan igaz ez.

Tanítványai több éve sikeresen szerepelnek a különböző megmérettetéseken, többek között az az ÁSZÉV Döntőjében.

Az osztályában tanulók több, mint a fele emelt szinten érettségizett turisztikai ismeretekből, kimagasló átlageredménnyel. Az idegenvezető képzésben is nagyon szép eredmények születtek, ezekben is fontos szerepe volt. Ebben a tanévben a felnőttek oktatásában is elindult a turisztikai képzés, melyben szintén jelentős feladatot vállalt.

A nemzetközi kapcsolatokat, a pályázati lehetőségeket eredményesen aknázza ki. Különböző versenyeket szervez a munkaközösség profiljának megfelelően.

Az elismeréshez szívből gratulálunk, s további sok sikert kívánunk!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot