Szóbeli felvételi elbeszélgetések

Az alábbiakban elérhetőek a szóbeli beosztások pdf formátumban, melyben a CTRL+F gombok lenyomásával tudnak keresni oktatási azonosító alapján.

A beosztásokat az iskolában is kifüggesztjük a szóbeli felvételi vizsga napján.

A beosztásokat a hétfőn délig beérkező jelentkezési lapok alapján készítettük el. Amennyiben nem találja gyermeke oktatási azonosítóját a listában, kérjük legyen szíves mihamarabb hívni az iskolatitkárságot (Iskolatitkárság: (52) 412-212  /114) vagy jelezni a problémát a (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) email címen. Kérjük, amennyiben bármilyen okból nem tud megjelenni a megadott időpontban, azt szintén az iskolatitkárságon legyen szíves jelezni a megadott elérhetőségeken. A pótfelvételi időpontja: 2021. március 4.

A tanulókat pontos időpontra hívjuk és kérjük, hogy a vészhelyzetre tekintettel 10 perccel az időpont előtt jelenjen meg a tanuló az iskolában. Az iskolába csak a felvételi elbeszélgetésen részt vevő tanuló léphet be! Kérjük a szülőket, kísérőket, hogy az iskolától távolabb legyenek szívesek a felvételizőt megvárni a csoportosulások elkerülése végett.

Kérjük a tanuló a felvételi elbeszélgetésre hozza magával:

  • fényképes, azonosításra alkalmas igazolvány,
  • ellenőrző, elektronikus ellenőrző esetén nyomtatott példány, amely tartalmazza a tanuló évközben szerzett érdemjegyeit, félévi bizonyítványát és az iskola szülőnek intézett üzeneteit (dicséretek, jelzések, stb.). Kérjük,hogy ezt nyomtatott formában mutassa be a tanuló, nem telefonon. Ennek meglépte alapvető feltétele az elbeszélgetésen való részvételnek.
  • az általános iskolai tanulmányokra vagy egyéb tevékenységre vonatkozó dokumentumokat (pl.: oklevelek, büszkeségek, stb.),
  • halmozottan hátrányos helyzet esetén erről igazolást,

Azonos pontszámot elérő tanulók esetén az előnyben részesítés sorrendje (a 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 40.§ (3) bekezdése és az iskola pedagógiai programja alapján):

  1. halmozottan hátrányos,
  2. debreceni,
  3. korábbi kapcsolat az iskolával (szülő, testvér).


Letölthető tartalom: szóbeli felvételi beosztás ( Kattintson a letöltési linkre)

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot