Versenykiírás

 

Kiknek ajánljuk?

Minden középiskolásnak, de főként azoknak, akiket érdekelnek az aktuális pénzügyi-gazdasági folyamatok, illetve betekintést szeretnének kapni a vállalkozások világába, ezen felül kreativitásukkal értékes tárgynyereményekkel szeretnének gazdagabbak lenni.

A verseny célja

A marketingverseny célja  nem változott, azokat a diákokat szeretnénk díjazni, akik a verseny feladatainak megoldása során a legjobban tudják hasznosítani a pénzügyi tájékozottságukat. Szeretnénk  felhívni a figyelmet arra is, hogy a vállalkozók világában mennyire fontos szerepe van a kreativitásnak, a rátermettségnek és az érveléstechnikának. A feladatmegoldások során számítunk az informatikai jártasságaitokra is! A versenyen a későbbiekben jól használható vállalkozói kompetenciákat szerezhettek, miközben jó hangulatban, csapatban dolgoztok.

 

A verseny menete

  • Regisztrációs időszak(2020. november 30 – december 13.):

Az űrlap(kattints ide) kitöltésével jelentkezhettek, 3 fős csapatokban.

  1. forduló (2020.december 14 – 2021.január 20.)

Az on-line fordulóban gazdasági és pénzügyi témakörhöz kapcsolható teszt jellegű feladatok megoldása vár (Redmenta alkalmazással) rátok.

  1. forduló (2021.január 26. – február 25.)

A siker eléréséhez vezető út ismertetése egy rövid videointerjú elkészítésével, amelyben egy, a lakókörnyezetetekből tetszőlegesen kiválasztott üzletember, vállalkozó sikeres tevékenységének bemutatása a cél.

Beküldési határidő: 2021.február 25.

Az I-II. forduló összesített eredményei alapján az első hat, legtöbb pontot gyűjtő csapat meghívást kap az országos döntőbe!

  • Országos döntő (2021.március 24.)

A Debrecenben megrendezésre kerülő országos döntő során szakmai zsűri előtt bizonyíthatjátok kreativitásotokat az aktuális pénzügyi-gazdasági témákhoz kapcsolódó feladatok megoldásában. Az értékesítési, marketing témakörök szituációs játékaiban számot adhattok rátermettségetekről, érvelési technikátok sokszínűségéről.

A döntőben játékos, interaktív feladatok megoldása vár még rátok. A szakmai zsűri értékelése alapján a döntőben legtöbb pontszámot gyűjtő első 3 csapat tagjaira és felkészítő tanáraira értékes tárgynyeremények várnak:

  1. helyezett csapat: 1-1 db tablet
  2. helyezett csapat: 1-1 db bluetooth fejhallgató
  3. helyezett csapat: 1 – 1 db fittnes óra

 

Amennyiben szívesen részt vennétek a versenyben és kipróbálnátok magatokat az interaktív játékokban is, nincs más teendőtök, mint a megadott email címen regisztrálni és neki látni a feladatoknak.

 

További részletek a honlapunkon: : http://www.dszcbethlen.hu/

Várjuk a jelentkezéseteket!

Debreceni SZC Bethlen Gábor

Közgazdasági Technikumának

szervező csapata

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot