V e r s e n y k i í r á s

 

Kiknek ajánljuk?

Minden középiskolásnak, de főként azoknak, akiket érdekel a marketing, a reklámfilmek sokszínűsége, akik fejleszteni szeretnék meggyőzési és prezentációs képességeiket, illetve betekintést szeretnének kapni a vállalkozások világába, ezen felül kreativitásukkal értékes tárgynyereményekkel szeretnének gazdagabbak lenni.

A verseny célja

A marketingverseny célja egyrészt megismertetni veletek, középiskolásokkal a marketing tevékenység játékos oldalát, másrészt bővíteni a kommunikációs és prezentációs készségeiteket, az információgyűjtési és rendszerezési képességeiteket. A feladatmegoldások során számítunk az informatikai jártasságaitokra is! A versenyen a későbbiekben jól használható vállalkozói kompetenciákat szerezhettek, miközben jó hangulatban, csapatban dolgoztok.

 

A verseny menete

  • Regisztrációs időszak(2020. január 7 – 14.):

Az űrlap(kattints ide) kitöltésével jelentkezhettek, 3 fős csapatokban.

  1. forduló (2020.január 15 – 23.)

Az on-line  fordulóban (Redmenta alkalmazással) teszt jellegű feladatok megoldása vár rátok  a piackutatás, a marketingkommunikáció és az általános pénzpiaci tájékozottság témaköreiből.

  1. forduló (2020.január 24. – február 23.)

Az on-line  forduló feladatainak megoldását visszaküldő csapatok egy max 1 perces reklámfilm összeállításával mutathatják be az általuk eladásra kínált terméket, vagy bevezetni javasolt szolgáltatást. A cél a versenybizottság tagjainak meggyőzése az új termék megvásárlásáról, illetve az új szolgáltatás igénybevételéről.

Beküldési határidő: 2020.február 23.

Az I-II. forduló összesített eredményei alapján az első hat, legtöbb pontot gyűjtő csapat meghívást kap az országos döntőbe!

  • Regionális döntő (2020.március 25.)

A Debrecenben megrendezésre kerülő regionális döntő során szakmai zsűri előtt mutathatjátok be az általatok kitalált termék/szolgáltatás bevezető reklámfilmjét (max 1 perc), valamint a döntőbe jutott csapatok részére egy adott témakörhöz kapcsolódó piackutatás eredményét.

A döntőben játékos, interaktív feladatok megoldása vár még rátok. A szakmai zsűri értékelése alapján a döntőben legtöbb pontszámot gyűjtő első 3 csapat tagjaira és felkészítő tanáraira értékes tárgynyeremények várnak:

  1. helyezett csapat: 1-1 db tablet
  2. helyezett csapat: 1-1 db blutusos fejhallgató
  3. helyezett csapat: 1 – 1 db fittnes óra

 

Amennyiben szívesen részt vennétek a versenyben és kipróbálnátok magatokat az interaktív játékokban is, nincs más teendőtök, mint a megadott email címen regisztrálni és neki látni a feladatoknak.

 

További részletek a honlapunkon: : http://www.dszcbethlen.hu/

Sok sikert mindenkinek!

Debreceni SZC Bethlen Gábor

Közgazdasági Szakgimnáziumának

szervező csapata

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot