"Stick Together" társasjátékot készítettünk!

Két év kemény munkája után elkészült a "Stick Together" című társasjáték . Ez egy egyszerű játék, amelyben a játékosoknak kérdésekre kell válaszolnia, és megoldani a négy féle hátrányos megkülönböztetést : fogyatékosság, a migráció, a nemek közötti egyenlőség és az etnikai kisebbségek, érintő kihívásokat. A projekt
az Erasmus+ program keretében kapott finanszírozás és az Elda (Spanyolország) Marsala (Olaszország), Debrecen (Magyarország) és Fürth (Németország) által nyújtott finanszírozásnak köszönhetően valósult meg.
Egy remek lehetőség az angol nyelvtudás mélyítésére, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy elhagyják az előítélettel teli negatív megkülönböztetői gondolkodásmódot , mert "mindannyian mások vagyunk, és mind egyenlőek".


67202869 10157349050613609 8850727192351473664 n Por fin, después de dos años de trabajo, tenemos en nuestras manos el juego de mesa sobre Inclusión “Stick Together”. Es un juego de mesa tipo trivial en el que los jugadores tienen que responder a preguntas y resolver retos relacionados con cuatro tipos de discriminación: discapacidad, migración, igualdad de género y minorías étnicas. Dentro de poco estará en todos los centros escolares de Elda y su comarca. Y ello gracias a la financiación recibida dentro del programa Erasmus+ y a nuestros socios en Marsala (Italia), Debrecen (Hungría) y Fürth (Alemania). Una gran oportunidad para practicar inglés y sensibilizar a todo el mundo sobre la necesidad de eliminar barreras, porque “todos somos distintos, todos somos iguales”.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot