SSC képzés

Sokan voltak kíváncsiak a szakmai előadásokra. Az SSC Heroes Hungary Kft. rendezvénye egy nemzetközi roadshow első állomása volt. Azért esett a szervezők választásra Debrecenre, mert Budapest után ez a második legjelentősebb város az SSC-szektor tekintetében Magyarországon.

- A célja az, hogy bemutassuk azt a szektort, ami egyébként Magyarországon most már egy nagyon komoly múltra tekint vissza, és nagyon erőteljes gazdasági nyomatékkal bír, hiszen az SSC-k Magyarországon teret kaptak, nagyon sokan helyezkednek el ezekben a vállalatokban, és nagyon sokféle munkakörnek ad lehetőséget - mondta Braun Mona, a KYAT Group ügyfélszolgálati igazgatója.

Debrecenben jelenleg 85 ezer négyzetméter irodaépület van. Köztük van a rendezvénynek otthont adó Forest Offices, a város első csúcskategóriás irodaháza, aminek megépítésében a Debreceni Vagyonkezelő is részt vállalt.

Kocsik-Marossy Virág vezérigazgató azt mondta: a város érdeke, hogy a gazdaságfejlesztés része legyen a szolgáltatóközpontok növekedése. Ez a második legnagyobb gazdasági ágazat a megyeszékhelyen: 4000 embert foglalkoztatnak, minden tizediket a hazai SSC-szektor munkavállalói közül  sscthumb 

- Nagyon jó az utánpótlás nevelés, az egyetemmel együtt dolgozva folyamatosan törekednek a cégek arra, hogy minél inkább kineveljék az utódokat, és a friss diplomások már úgy tudjanak kezdeni a munkahelyeiken, hogy a megfelelő kompetenciákkal rendelkeznek - hangsúlyozta Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója.

IT, pénzügy, ügyfélszolgálat, HR, jog és beszerzés – ezeken a területeken dolgoznak a Debrecenben működő szolgáltatócégek. A vezérigazgató hozzátette: nem titkolt cél a fiatalok itt tartása és a tapasztalt munkaerő hazacsábítása.

Információk a képzésről.

Jelentkezés a képzésre.

Forrás : dehir.hu

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot