Írásbeli felvételi vizsga

2019. január 19-én 10 órától iskolánkban is lebonyolításra kerül az írásbeli felvételi vizsga.

Kérjük, hogy a tanulók 9:30 előtt érkezzenek meg az iskolába. Az iskola villamossal a legkönnyebben megközelíthető, parkolni a Kálvin téri vagy a Fórumban található fizetős parkolókban lehet.

Az iskolában a földszinten a tanulók elválnak kísérőiktől és az első emeleten kifüggesztetett beosztás szerint elfoglaják helyüket az első és második emeleti tantermekben 9:30-ig. Az emeletet a két vizsga közötti szünetben sem hagyhatják el. A kísérők a földszinti termekben várakozhatnak a vizsga ideje alatt, az iskolában büfé üzemel. 

A tanulók feltétlen hozzanak magukkal:

  • fényképes igazolványt,
  • több tollat és ceruzát, körzőt, szögmérőt és vonalzót,
  • szükség esetén felbélyegzett, megcímzett borítékot az értékelő lapnak.

A kijavított dolgozatok eredményét január 21-én 12:00-től az iskola honlapján megtekinthetik.

A dolgozatokat január 22-én 10:00 és 18:00 között az iskola könyvtárában nézhetik meg, ahol lehetőség van a fénymásolására vagy fényképezésére.

A javítással kapcsolatos észrevételeiket január 23-án 16:00-ig az igazgatóhelyettesi irodában tehetik meg. Az észrevétel benyújtásához szükséges formanyomtatvány innen letölthető.

Amennyiben felbélyegzett, megcímzett borítékot is hoznak és azt a felügyelő tanárnak ladják, úgy az értékelő lapot január 28-án postán kiküldjük. A többi értékelő lapot január 30-án 8 és 16 óra között az iskolában lehet átvenni.

Kérdéseikkel Rácz Ildikó általános igazgatóhelyetteshez fordulhatnak.

 

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot