Sorainkba fogadtuk Evan Long Palmert!

A Kentucky-ból származó kollegánk idén csatlakozott sorainkba és hamar belopta magát a diákság és persze a mi szívünkbe is.
Az idei évzárón megkapta iskolánk nyakkendőjét mely által igazi Bethlenessé vált!

"Hello, i am Evan the Native English Teacher at Bethlen. I am originally from Kentucky in the U.S. but have lived across the country and visited 49 of the 50 States, with stories to share from each! In my classroom we have a lot of fun discussing topics like tourism, current events, wacky sports and exhibitions, celebrated holidays around the world to how international economies interact together! We keep it fun, interactive and educational at Bethlen; i hope you'll join us!"

                                                                          - Evan Long Palmer -

"Hello, Evan vagyok a Bethlen angol nyelvi lektora. Eredetileg Kentucky-ból az Egyesült Államok-ból származom, de az ország számtalan helyén laktam és az 50 államból 49 ben jártam is, és mindről tudnék mesélni!
Az óráimon remek a hangulat sokat szórakozunk, miközben olyan témákat boncolgatunk, mint a turizmus, hírek, szokatlan sportok és kiállítások, ünnepek a világ körül vagy akár a nemzetközi gazdaságok kölcsönös hatásai! Nálunk a Bethlenben vidám és interaktív az oktatás, remélem, csatlakozol hozzánk!"

                                                                         - Evan Long Palmer -

h3h3h3h3

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot